Vi utför tillbyggnad eller ombyggnad med ett hållbart resultat

När du ska göra en tillbyggnad eller en ombyggnad kan du vända dig till oss på JLT Bygg som levererar ett hållbart resultat enligt rådande branschregler. Våra snickare har en lång erfarenhet inom branschen och kan åta sig alla typer av byggprojekt.

Behöver du mer utrymme i din bostad som exempelvis skapa ett större vardagsrum eller dela upp ett större rum i två rum så kan du göra en ombyggnad. Genom en ombyggnad kan du bygga om så att du kan använda bostadens ytor på ett effektivare sätt och därmed kunna använda mer av ditt bostadsutrymme. Du kan exempelvis inreda en vind eller en källare och på så sätt få ytterligare utrymme som kan användas som sovrum, hobbyrum eller för något annat. Om du vill göra en ombyggnad kan du kontakta oss på JLT Bygg som har hantverkare som utför arbetet med ett förstklassigt och hållbart resultat.

 

Så här går en ombyggnad till med JLT Bygg

När du vill få hjälp av oss att utföra en ombyggnad kan du börja med att boka ett kostnadsfritt platsbesök genom formuläret på vår hemsida. Då kan vi återkomma för att bestämma en tid då vi kan komma ut till din bostad och inspektera ditt projekt och höra dina önskemål. Samtidigt kan vi också lämna tips och råd kring din ombyggnad men även svara på frågor. Därefter så återkommer vi med en offert med ett rättvist pris för din ombyggnad. Om du sedan accepterar vår offert så påbörjar vi arbetet enligt överenskommelse.

 

Om du vill göra en tillbyggnad

Om du inte har möjlighet att göra en ombyggnad kan du istället göra en tillbyggnad för att få mer bostadsutrymme. Vanligast är att man bygger till en våning på huset eller att man bygger ut åt någon sida. En tillbyggnad kräver vanligtvis bygglov innan arbetet kan påbörjas. JLT Bygg kan hjälpa dig ta fram den information som du behöver för att kunna ansöka om bygglov. Vi kan också åta oss totalentreprenaden för din tillbyggnad vilket innebär att vi tar över ansvaret för att arbetet utförs av behöriga hantverkare och enligt gällande branschregler för ett hållbart resultat med en lång livslängd.

 

Anlita oss på JLT Bygg för din tillbyggnad eller ombyggnad

Vi är ett snickeri i Säter som utför tjänster åt privatpersoner och företag. Vi kan åta oss alla typer av uppdrag som exempelvis nybyggnation, tillbyggnad, ombyggnad och renoveringsarbeten. Du är välkommen att kontakta oss på JLT Bygg för att boka ett gratis platsbesök där vi kan diskutera ditt projekt, utan att du förbinder dig för något. Vi kan sedan lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris för ditt uppdrag.