Värdefulla tips från JLT Bygg - för totalrenovering av hus eller lägenhet

Att utföra en totalrenovering av ett hus eller lägenhet är ett stort projekt som kräver omfattande planering och behöriga hantverkare. Här finner du en del tips från våra skickliga hantverkare hos JLT Bygg som kan vara bra att tänka igenom då du ska utföra en totalrenovering.

När du ska totalrenovera din bostad så står du inför ett ganska omfattande projekt som kräver en hel del planering och projektering. Då kan det vara tryggt att anlita ett företag som ansvarar för totalentreprenaden för projektet och som ser till att arbetet utförs korrekt och av behöriga hantverkare. När du anlitar ett professionellt byggföretag får du även garantier på det utförda arbetet så att du kan vara trygg med renoveringen även efter att projektet är klart. Du kan kontakta oss på JLT Bygg då du ska utföra en totalrenovering. Vi kan bistå dig genom hela projektet så att du får ett hållbart resultat med en lång livslängd.

 

Att tänka på vid en totalrenovering

Det finns en hel del saker som du behöver tänka på när du ska utföra en totalrenovering av ett hus eller en lägenhet. Nedan finner du några tips från våra hantverkare.

 

Lägg upp en budget

Inför projektet behöver du lägga upp en budget så att du vet hur mycket det kostar och därigenom också kan besluta dig för vilken typ av inredning och vitvaror som du vill installera.

 

Enklast är att boka ett kostnadsfritt platsbesök med oss på JLT Bygg så att vi kan inspektera ditt projekt och därefter lämna en offert för allt arbete så att du får en prisbild över hur mycket arbetet kommer att kosta. Då är det enklare att sedan planera för vilket material, inredning och vitvaror som du vill använda och installera.

 

Planering

När du ska göra en totalrenovering behöver du vanligtvis hitta ett annat boende under tiden renoveringen pågår. Det krävs också en del förberedelser inför en renovering vilket du kan få information om vid vårt platsbesök.

 

Anlita behöriga hantverkare

Om du anlitar oss på JLT Bygg för din totalentreprenad så ansvarar vi för att behöriga hantverkare utför arbetet. Vi samarbetar med ett flertal hantverksföretag vilket innebär att vi har all den kompetens som krävs för att utföra en totalrenovering.

 

Genomförandet av projektet

Som totalentreprenör så ser vi till att koordinerar arbetet med olika byggföretag så att rätt hantverkare finns på plats vid rätt tillfälle. Vi utför även kvalitetskontroller så att endast godkänt material används och att arbetet utförs enligt gällande branschregler. För dig innebär det att du bara har en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om projektet.

 

Kontakta oss på JLT Bygg för mer information

Vi har utfört tjänster åt privatpersoner och företag under många år. Om du vill få hjälp med din totalrenovering kan du kontakta oss på JLT Bygg för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan diskutera ditt projekt och bidra med ytterligare tips och råd för en lyckad renovering.