Så fungerar en badrumsrenovering med vårt snickeri i Säter

När du ska renovera ditt badrum bör du alltid anlita professionella och certifierade hantverkare som utför arbetet enligt gällande branschregler. Du kan vända dig till oss som är ett snickeri i Säter som har behöriga hantverkare som har många års erfarenhet av badrumsrenoveringar.

Ett badrum har normalt en livslängd på 20-25 år innan det är dags att byta rör och då samtidigt utföra en renovering av badrummet. Vid en badrumsrenovering väljer många att samtidigt försöka skapa sitt eget drömbadrum med lite finare kakel, klinkers och mer exklusiva vitvaror. En badrumsrenovering innebär också att man höjer värdet på sin bostad och att man oftast får dessa pengar tillbaka om man planerar att sälja sin bostad. När du vill utföra en badrumsrenovering kan du kontakta oss på JLT Bygg som är ett snickeri i Säter som har professionella hantverkare som utför arbetet med perfekt resultat.

 

Ta hjälp av vårt snickeri i Säter för din badrumsrenovering

När du ska renovera ditt badrum kan du vända dig till oss som är ett snickeri i Säter som har yrkesutbildade och certifierade hantverkare som utför arbeten med hållbart resultat. Vi kan hjälpa dig genom hela processen, från planering till utförandet. Vi samarbetar med ett flertal hantverksföretag vilket innebär att vi kan åta oss totalentreprenaden för din renovering. Det betyder att vi tar över ansvaret för projektet och ser till att koordinera med de olika hantverkarna så att rätt hantverkare är på plats vid exakt rätt tillfälle så att det inte uppstår avbrott i projektet. Dessutom ansvarar vi för att endast behöriga hantverkare utför arbetet utifrån gällande branschregler.

 

Så här går en badrumsrenovering till med vårt snickeri i Säter

Till att börja med behöver vi komma ut till din bostad för att inspektera ditt badrum och lyssna på dina önskemål. Därefter får du en offert av oss med ett fast pris som du behöver ta ställning till. Efter att du har accepterat vår offert så samordnar vi med våra samarbetspartner som exempelvis rörmokare, elektriker och målare så att arbetet kan planeras in så det fortlöper enligt leveransplan. Efter avslutat projekt så gör vi en besiktning av badrummet tillsammans med dig så att vi är säkra på att du är 100 % nöjd med vårt arbete. Därefter överlämnar vi en faktura, där vi redan har gjort ett ROT-avdrag på 30 % av våra arbetskostnader och våra garantiåtaganden.

 

Kontakta oss för att boka ett hembesök

JLT Bygg utför tjänster som badrumsrenovering, köksrenovering, tillbyggnad och ombyggnad åt företag och privatpersoner. Om du vill få hjälp med din badrumsrenovering av vårt snickeri i Säter kan du kontakta oss på JLT Bygg för att boka ett kostnadsfritt platsbesök. Då kan våra skickliga hantverkare se badrummet och tillsammans med dig diskutera fram hur du vill att renoveringen ska utföras. Därefter överlämnar vi en offert med ett konkurrenskraftigt pris för din renovering.