Välkommen till oss på JLT Bygg!

Välkommen till oss på JLT Bygg!

Vi erbjuder professionell service åt dalfolket relaterat till bygg- och snickeritjänster som vi både har lång och god erfarenhet av.

Kort om JLT Bygg

Vi är ett välrenommerat byggföretag som utgår från Bispberg där vi startade vår verksamhet år 2009, idag utför vi huvudsakligen arbeten i Södra Dalarna. Med över tio år i byggbranschen har vi både växt med personal och kunskap inom allt som rör bygg- och snickeriarbeten. Vår vardag är väldigt varierad och innefattar allt från det lilla jobbet till totalrenovering av din lägenhet eller hus. JLT Bygg har idag ett brett och etablerat kontaktnät av kunnigt yrkesfolk som elektriker, rörmokare, målare m.m. Vilket gör att vi kan utför det mesta inom ny-, till- och ombyggnation. Vi hjälper gladeligen till vid samordning av flera olika yrkesgrupper i ditt projekt, där du bara har en och samma kontaktperson genom hela byggprojektet.

Kontakta vårt serviceinriktade arbetslag

Vi anpassar alltid utförandet utifrån kundens önskemål och är mån om att föra en levande dialog genom hela projektet för att hitta den bästa lösningen. Från start har vi satsat på att utföra kvalitetsarbeten, som har visat sig löna sig i längden. Vi jobbar nästan uteslutande med återkommande kunder via rekommendation.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor eller funderingar!

Kontakta vårt snickeri i Säter för ditt kommande byggprojekt!

Ingen byggdröm är varken för stor eller för liten för JLT Bygg. Vi finns här för dig som vill ha en snickare med både kunskap, erfarenhet och trygghet. Skriv in till oss via formuläret så hör vi av oss för att boka in ett första möte.

Kontakta vårt snickeri i Säter för ditt kommande byggprojekt!

Boka möte